Szökőkutak

Álomból valóság!

A városokat járva köztereken, középületekben, bevásárló központokban egyre gyakrabban találkozunk látványos szökőkutakkal. Csodáljuk kialakításukat, órákig is elnézzük a víz játékát, ahogy mindig megújulva vonzza tekintetünket. A szökőkút mindig a tér, az épület központi attrakciója, az emberek találkozási helye, egy cseppnyi megnyugvás, felüdülés a mindennapi rohanásban.

Egy szökőkút tervezése az építész rajzasztalán, vagy talán az Ön képzeletében kezdődik, hogy azután a szükséges műszaki háttér biztosításával méltó dísze legyen környezetének. Mi sok éves tapasztalatunkat adjuk ahhoz, hogy Ön "vízbe önthesse álmait", hogy elképzeléseiből kiemelkedő látványosság váljék.

 

Lamináris rendszerű szökőkutak

A szökőkúttechnika csúcsát jelentő lamináris fúvókák speciális kiképzésének köszönhetően a kibocsátott vízsugár teljesen homogén, örvénymentes - lamináris, látványra olyan, mintha egy átlátszó üvegszál lenne. A beépített gyorsműködésű elzáró szerelvényekkel lehetőség van a sugár "szeletelésére is, így igen változatos, ritmusos vízjátékok hozhatók létre.

 

Klasszikus szökőkutak

Hagyományos építészeti környezetben, központi tereken, de körforgalmak közepén is impozáns hatásúak a minden oldalról egységes képet mutató körszimmetrikus vízképek.

 

Élővízbe telepített úszó szökőkutak

A természetes vagy mesterséges tó, vízfolyás dísze lehet az úszó szökőkút. A vízsugarak - az esztétikai hatáson túl - jelentős mennyiségű oxigén bevitelével javítják a tó vízminőségét is.

 

Formabontó, modern szökőkutak

Találjuk ki együtt, hogy az adott környezetbe mi illik a leginkább! Bármilyen merész, látványos elképzelés megvalósításában partnerek vagyunk, amit vízből meg lehet álmodni, mi megvalósítjuk