Most könnyedén megépítheti saját automata öntözőrendszerét!

Általános igénnyé vált már hazánkban is, hogy az újonnan épülő kertekbe automatikus öntözőrendszert telepítsenek. Teszik ezt azért, hogy a beültetett drága növények, a gyepszőnyeg megeredjenek, fejlődésnek induljanak, és a sok munkával kialakított szép új kert fenntartása ne váljon monoton kötelességgé a mindennapi rohanásban.


Az automata öntözőrendszerek láthatatlanok, amikor éppen nem öntöznek. A tavaszi beüzemelésen, illetve a téliesítésen kívül gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást, és az a legjobb bennük, hogy távollétünkben is megbízhatóan gondoskodnak növényeinkről.

Szeretné megtudni hogyan? Kattintson a részletekért!

Margitszigeti nagyszökőkút multimédiás vetítés


Sok százan keresik fel nyári estéken a Margitszigetet, ahol a szökőkút fényjátékaiban gyönyörködhetnek. Idén még változatosabb, új zenékre komponált koreográfiákat táncolnak a vízsugarak, és új látványosságként multimédiás bemutatót is láthat a közönség: a szökőkút vízpermetfüggönyére vetített közel négy perces animációban a magyar kultúra, történelem, tudomány és sport nagyjai jelennek meg.

 Bemutatjuk a Ganz HYDRO Kft-t

Bisnode tanusitvany

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Ganz Hydro Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. A Ganz Hydro Kft.  a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

 

Amikor 1993-ban, francia-magyar összefogással megalakítottuk a Ganz Hydro Kft-t, még nem tudhattuk, hogy a kert- és vízépítés határterülete milyen nagy lehetőségeket kínál Magyarországon egy olyan vállalkozásnak, mely komolyan veszi feladatát, és a maga területén a legjobbat akarja nyújtani.

Az elmúlt évek alatt dinamikusan fejlődő cégünk eredményei azt bizonyítják, hogy van igény a komoly mérnöki munkával megtervezett, kiváló minőségű alkatrészekből, jól képzett szakemberek által kivitelezett automatikus öntözőrendszerekre, és a magas műszaki, esztétikai színvonalú szökőkutakra.

Eddigi tevékenységünk során sok, referenciaértékű feladatot oldhattunk meg.

Megvalósíthattuk kertek, parkok, sport- és golfpályák, faiskolák, gyümölcsösök automatikus öntözőrendszerének tervezését, kivitelezését, szökő- és díszkutak létesítését, felújítását.

Öntözőberendezések közül az elmúlt években csak az amerikai TORO márka anyagait forgalmaztuk, de 2010-től szélesítettük palettánkat, a szintén amerikai Rain Bird és Hunter termékeivel. Ezen kívül raktárról értékesítjük az öntözések és a szökőkutak kivitelezéséhez szükséges valamennyi terméket, mint például KPE és PVC csöveket, gyorskötő szerelvényeket, csepegtető és mikroöntöző anyagokat.

Szökőkút technikában a legnagyobb referenciával rendelkező hazai cég vagyunk. Ez köszönhető kiváló gépész- és elektromérnökeinknek, akik saját fejlesztéseinkkel nemzetközi színvonalú vízeffektusokat alkotnak a Oase és Safe Rain termékeinek felhasználásával.